Home

L’estrena d’Eloi Cervera al Palau Blaugrana

El jove igualadí va debutar amb el primer equip a la Supercopa i aquest dilluns ho va fer al feu barcelonista

El públic present al Clàssic Barça-Reus (6-3) va poder presenciar en directe els primers minuts del jove Eloi Cervera al Palau Blaugrana. El jove, de 18 anys, ha arribat aquest setembre al Club procedent de l’Igualada i va tenir els seus primers minuts a la semifinal de la Supercopa (amb dues assistències de gol) i aquest dilluns va debutar al feu barcelonista. “És una pista en que havia somiat jugar i he tingut la sort de debutar-hi amb el Barça, fet que suposa un plus de felicitat”. “Mai ho oblidaré”, sentencia Cervera.

Després de proclamar-se sots-campió d’Europa sots-19 a mitjans del mes de setembre, Cervera ha començat a residir a La Masia : “vaig tenir la sort de començar a entrenar amb el primer equip i vaig tenir algun minut a la Supercopa. Ara també he tingut la sort de jugar algun minut en un partidàs contra el Reus”.

El Barça-Reus va ser el segon partit del junior Eloi Cervera a l’OK Lliga, després d’haver debutat precisament en l’Igualada – Barça del curs passat a Les Comes. Ara, amb les ordres d’Edu Castro, s’està intentant adaptar a “un sistema de joc complex en que la bola va molt ràpid i els jugadors prenen les decisions molt ràpid”.

El tècnic blaugrana explica que “havíem vist jugar l’Eloi en categories de base i és un jugador amb moltíssims fonaments tècnics i tàctics”. “No és fàcil arribar en un equip com aquest, amb l’exigència de jugar al Palau i amb un estil diferent al que estava acostumat”.

Aquest és el 17è jove que debuta amb Castro com a jugador blaugrana i destaca que “té un grandíssim futur” i que “ens pot ajudar molt, tant ell com altres jugadors de la base”. “És un jugador ràpid, que defensa molt bé i espero que sigui el principi de molts partits en que es pugui ajudar.” El tècnic també “agraeix al seu club de formació i a tots els entrenadors que ha tingut”. “Ara toca polir les coses que creiem que hem de polir perquè ens pugui continuar ajudant”.

More news here